Polis Basın Subaylığı bugün saat 16.45 sıralarında Lefkoşa’da Pandemi Hastahanesi inşaat alanında çalışan Şerif Sami isimli kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
Polis’ten yapılan açıklamada olay, Pandemi Hastanesi inaat alanı içerisinde Zafer ÜNAL(E-44) yönetimindeki 34 SBG 77 plakalı kamyon ile seyir halinde olduğu sırada Şerif SAMİ (E-60) kamyonun boşaltacağı yükün yerini göstermek için dikiz aynasını tutup ilerlemek istediği sırada dengesini kaybedip kamyonun sağ ön tekerleğinin altına düşmesiyle meydana geldiği ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Gazedda Kıbrıs
Gazedda'yı hem yaşatabilmek hem de içeriklerini daha da zenginleştirebilmek için okuyucu katkısına ihtiyacımız var. Bağımsız ve özgür olmak, öyle kalmak ve bu sesi yaygınlaştırmak, daha fazla paylaşmak istiyoruz. Bunun da yolu sizlerin desteğinden, yani yurttaşların, Gazedda’yı sahiplenen insanların gönüllü oluşturacakları fondan geçmektedir. Gazedda’ya patreon üzerinden destek olabilirsiniz. https://www.patreon.com/gazedda