Geçtiğimiz hafta hükümet yetkililerinin ziyaret ettiği ve hafta başı açılacağının müjdesi verilen Derinya Barikatı hala açılmadı.
Gazeddakıbrıs gönüllülerinin yerinde gözlemlerde bulunduğu barikatta asker karşıya geçiş izni vermezken, barikatın açılmasına dair herhangi bir talimatın da verilmediği öğrenildi.
Herkes konuşsun, herşey konuşulsun !
www.gazeddakibris.com
Öte yandan geçiş noktası içindeki yolda hala inşaatın devam ettiği ve barikatın açılmaya tam olarak hazır hale gelmediği de öğrenildi.

Gazedda Kıbrıs
Gazedda'yı hem yaşatabilmek hem de içeriklerini daha da zenginleştirebilmek için okuyucu katkısına ihtiyacımız var. Bağımsız ve özgür olmak, öyle kalmak ve bu sesi yaygınlaştırmak, daha fazla paylaşmak istiyoruz. Bunun da yolu sizlerin desteğinden, yani yurttaşların, Gazedda’yı sahiplenen insanların gönüllü oluşturacakları fondan geçmektedir. Gazedda’ya patreon üzerinden destek olabilirsiniz. https://www.patreon.com/gazedda