Çözüm ve Barış Plaformu’nun organize ettiği ve birçok siyasi parti ve örgütün desteklediği “Barışın Tam Zamanı” yürüyüşü Lefkoşa Dereboyu’nda bulunan Kermiya trafik ışıklarından başladı.
Yürüyüşe kalabalık bir grup katılırken yürüyüşte “Çözüm Masada Barış Sokakta, “Çözüm ve Barış İstiyoruz”, “Barışın Tam Zamanı”, “Ne Meydanlar Bizi Unuttu Ne Biz Meydanları” gibi pankart ve dövizler taşınıyor.
Yürüyüş Dereboyu Caddesi’ndeki İngiliz Elçiliği çemberinde yapılacak açıklamalar, yakılacak ateş ve müzik eşliğinde devam edecek.
Hatırlanacağı üzere UBP-DP azınlık hükümeti yürüyüş sonunda ses sistemi kurulması ve ateş yakılmasına izin vermemişti.

Gazedda Kıbrıs
Gazedda'yı hem yaşatabilmek hem de içeriklerini daha da zenginleştirebilmek için okuyucu katkısına ihtiyacımız var. Bağımsız ve özgür olmak, öyle kalmak ve bu sesi yaygınlaştırmak, daha fazla paylaşmak istiyoruz. Bunun da yolu sizlerin desteğinden, yani yurttaşların, Gazedda’yı sahiplenen insanların gönüllü oluşturacakları fondan geçmektedir. Gazedda’ya patreon üzerinden destek olabilirsiniz. https://www.patreon.com/gazedda