Uncategorized“Beni dinlemiyorsunuz. Basın açıklaması yaptım, okuyun”

Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, Meclis'te ülkeye karantinasız girişle ilgili açıklama yapmaya çalıştı. Muhalefetin eleştirileri üzerine, "açıklama yaptım, okuyun" diyerek kürsüyü terk etti.
Gazedda Kıbrıs Gazedda KıbrısHaziran 15, 2020
Muzakere_CDF
LGBT kitapcık

Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, Meclis’te ülkeye karantinasız girişle ilgili açıklama yapmaya çalıştı. Muhalefetin eleştirileri üzerine,  “açıklama yaptım, okuyun” diyerek kürsüyü terk etti.

Üstel, ülkeye giren kişilerin, “kurallar çerçevesinde” giriş yaptığını iddia eden Üstel, Ocak ayında Lapta Belediyesi’nin çıktığı ihaleye iki şirketin katıldığını belirterek, ülkeye özel uçakla gelenlerin de bu ikinci şirketin ekibi olduğunu söyledi.

Üstel’in konuşması muhalefet milletvekillerinin sık sık sorduğu sorular üzerine kesildi. Bunun üzerine Üstel, ‘bu ülkede yatırıma karşıysanız söyleyin’ dedi.

Bu sırada, CTP milletvekili  Erkut Şahali’nin “onları siz ağırladınız” sözlerine üzerine, “bu söylemini ispat et, istifa ederim” de diyen Üstel, muhalefet vekillerinin soruları üzerine, “beni dinlemiyorsunuz. Basın açıklaması yaptım, okuyun” diyerek kürsüyü terk etti.

Gazedda Kıbrıs

Gazedda'yı hem yaşatabilmek hem de içeriklerini daha da zenginleştirebilmek için okuyucu katkısına ihtiyacımız var. Bağımsız ve özgür olmak, öyle kalmak ve bu sesi yaygınlaştırmak, daha fazla paylaşmak istiyoruz. Bunun da yolu sizlerin desteğinden, yani yurttaşların, Gazedda’yı sahiplenen insanların gönüllü oluşturacakları fondan geçmektedir. Gazedda’ya patreon üzerinden destek olabilirsiniz. https://www.patreon.com/gazedda

Nadir Görülen Hastalıklar Ağı
Music will never ends..